Stäng
(Välj varumärke)
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Aktivt kol & Vit lera, ca. 170 g
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Aktivt kol & Vit lera, ca. 170 g

Handgjord ekologisk tvål från KaliFlower Organics tillverkad med en hantverksmässig, så kallad swirl-teknik som ger varje tvål ett unikt utseende. Som ett litet konstverk pryder denna speciella tvål sin plats i alla badrum! Med sitt vackra utseende är den också en fin och uppskattad gåva. Det svarta i tvålen är aktivt kol från bambu. Aktivt kol drar ut smuts, orenheter och gifter ur huden som en magnet, och används därför ofta i tvålar och andra produkter för problemhud, t.ex. akne. Det vita i tvålen är finkornig vit lera, även kallad kaolin. Vit lera är djuprengörande, sammandragande och bra för mycket känslig hud. Leran innehåller mycket mineraler och brukar användas i ansiktsmasker och i schampo för att normalisera en obalanserad hårbotten. Denna hantverkstvål har en sofistikerad doft av svart te.  

  • Absorberar orenheter och smuts.
  • Passar både ansikte och kropp.
  • Dryg - räcker länge.
  • Med vackert swirlmönster.
  • Fri från ftalater, palmolja, parabener, SLS, syntetiska doft- och färgämnen.

Ekologisk kokosolja, olivolja, ricinolja och mandelolja är den enkla basen i alla KaliFlowers hantverkstvålar. Varje tvål skärs upp för hand och får mogna i minst fyra veckor för att försäkra ett milt och skonsamt lödder med rätt pH-värde. KaliFlowers tvålar är kallrörda vilket innebär att de tillverkas utan att extra värme tillförs under själva förtvålningen. På så vis undviker man att de goda egenskaperna från oljor och andra nyttiga ingredienser försvinner.

OBS! Låt tvålen ligga torrt mellan användningstillfällena. Förvara gärna på högkant i ett tvålfat med god avrinning.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate*, Sodium cocoate*, Sodium ricinoleate*, Prunus dulcis*, Aqua, Glycerine, Activated charcoal, Kaolinite, Perfume. * = ekologisk.

Tillverkad i Sverige.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »