Stäng
(Välj varumärke)
Dr. Organic Tea Tree Antiseptic Cream, 50 ml
Dr. Organic Tea Tree Antiseptic Cream, 50 ml

Dr. Organic Tea Tree Antiseptic Cream är en naturlig och lugnande salva med antibakteriell, ekologisk tea tree-olja som ger en effektiv och kylande känsla i kombination med aloe vera, solrosolja och kakaosmör.

Tea tree-oljans unika egenskaper gör att salvan kan användas på stora områden av kroppen och är perfekt för rengöring av irriterade mindre områden samt problemhud. Krämen har en milt kylande verkan och är säker att använda på insektsbett, irriterad och solskadad hud.

Ingredienser (INCI):
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Sesamum indicum (Sesame) seed oil, Glycerin, Theobroma cacao (Cocoa) butter, Cetearyl alcohol, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil, Sodium stearate, Glyceryl stearate, Tocopheryl acetate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Citric acid, Limonene.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »