Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning / Vård / Khadi The Power of Amla Ayurvedic Hair Mask, 50 g

Khadi The Power of Amla Ayurvedic Hair Mask är en hårmask som består av 100% ekologisk amla, även känt som indiska krusbär. Amla är ett kraftfullt naturligt pulver med högt innehåll av C-vitamin, mineraler och antioxidanter. Det stärker håret från rot till topp och stimulerar således hårtillväxten. Amla främjar också hårets naturliga melaninproduktion, vilket kan hämma tillväxten av grått hår.

  • Stärker hår och hårbotten.
  • Gör håret tjockare.
  • Förebygger håravfall.
  • Fördröjer hårets grånande process.

Användning:

  1. Blanda lämplig mängd av pulvret i en glasskål med lite varmt vatten till en jämn konsistens. En förpackning är lagom för medellångt hår.
  2. Tvätta håret och applicera masken på handdukstorkat hår.
  3. Linda in håret i en handduk och låt verka i 10-30 minuter.
  4. Skölj av noggrant med ljummet vatten.

Ingredienser (INCI):
Emblica officinalis fruit powder*. * = ekologisk.

Tillverkat i Indien.

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!