Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning & Vård / Khadi Naturlig Örthårkur Senna/Cassia, 100 g

Khadi Senna/Cassia är en färglös örthårkur som stärker och reparerar hår och hårbotten samt ger volym och glans. Kan användas ensam eller tillsammans med Khadi amla- eller shikakai-pulver. Senna/Cassia kan även blandas med Khadi örthårfärger.

  • 100% naturlig och vegansk.
  • Ger glans, vitalitet och volym.
  • Reparerar skadat hår och återställer struktur.
  • Näringsgivande och stärkande för hår och hårbotten.
  • Fri från konserveringsmedel, PPD, eteriska oljor, syntetiska färg- och doftämnen.

En förpackning innehåller 100 g örtkurpulver, engångshandskar, bruksanvisning på engelska och plasthätta. Ett paket räcker för axellångt hår.

Användning:

  1. Blanda pulvret med varmt vatten tills du får en jämn pasta.
  2. Sprid i tvättat och handdukstorkat hår.
  3. Använd plasthätta och handduk för att hålla värmen.
  4. Låt verka i 30 minuter till 2 timmar.

Använd inte om du är allergisk mot henna. Gör alltid en testslinga på kemikaliebehandlat hår! Vänta minst 3 veckor innan du använder detta pulver om du har kemikaliebehandlat hår. Vid kemikaliebehandlat hår rekommenderas en verkningstid på minst 15 minuter för att undvika färgförändringar.

Ingredienser (INCI):
Cassia obovata leaf powder (cassia).

Tillverkad i Indien.

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!