Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning / Vård / Khadi Deep Shine Shikaka Ayurvedic Hair Mask, 50 g

Khadi Deep Shine Shikaka Ayurvedic Hair Mask är en hårmask som består av 100% ekologiskt shikakai-pulver. Shikakai har använts i Indien sedan urminnes tider för hårvård, och anses inom ayurveda vara en riktig superfood för håret. Det näringsrika shikakai-pulvret ger håret glans och skyddar det mot uttorkning. Regelbunden användning av shikakai förhindrar också kluvna hårtoppar och brutna hårstrån, vilket leder till frodig hårtillväxt.

  • Ger glans och smidighet.
  • Motverkar kluvna hårtoppar.
  • Återfuktar på djupet.
  • Passar torrt och livlöst hår.

Användning:

  1. Blanda lämplig mängd av pulvret i en glasskål med lite varmt vatten till en jämn konsistens. En förpackning är lagom för medellångt hår.
  2. Tvätta håret och applicera masken på handdukstorkat hår.
  3. Linda in håret i en handduk och låt verka i 10-30 minuter.
  4. Skölj av noggrant med ljummet vatten.

Ingredienser (INCI):
Acacia concinna fruit powder*. * = ekologisk.

Tillverkat i Indien.

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!