Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Övrigt / Bambu Skrapa i ekologisk bambu

En liten skrapa med stort användningsområde - bara fantasin sätter gränser! Använd den för att effektivt ta bort fastbränd mat från kastruller och pannor, skrapa vindrutan på vintern, ta bort torkat stearin eller som slickepott när du bakar. Skrapan är handgjord av eko-certifierad bambu och har rundade hörn för att lättare komma åt i kanterna av byttan. Passar perfekt i handen.

  • Lätt och starkare än trä.
  • Repar inte non-stick beläggningar.
  • Behandlad med livsmedelssäker olja.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett milt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in skrapan med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som t.ex. din vanliga matolja.

Mått: ca. 6 x 7 cm

Material:
100% ekologiskt certifierad bambu som är behandlad med en livsmedelssäker olja.

Tillverkad i Kina under rättvisa arbetsförhållanden.

Bambu tillverkar handgjorda produkter för hemmet med inspiration från naturen. Produkterna håller hög kvalité, har lång hållbarhet och är säkra att använda tillsammans med livsmedel. Företaget använder endast ekologisk eller hållbart skördad bambu som handformas av lokala träarbetare i Kina under rättvisa arbetsförhållanden.

Bambu är den snabbast växande plantan i världen och är en oändligt förnybar resurs som trivs naturligt utan bekämpningsmedel och konstgödsel, absorberar växthusgaser och producerar 35% mer syre än motsvarande träd.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!