Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Baka / ecoLiving Non-stick Bakmatta Silikon, 30 x 40 cm

Återanvändbar bakmatta/bakduk från ecoLiving, tillverkad av livsmedelssäker silikon. Bakmattan är ett perfekt hjälpmedel när du knådar och kavlar en deg. Den fungerar även utmärkt när du jobbar med marsipan eller sockerpasta. Tack vare silikonets non-stick egenskaper fastnar inte degen och du behöver inte tillsätta feta oljor. Dessutom tål bakmattan temperaturer upp till 260°C, vilket gör att du kan sätta in den direkt på en plåt i ugnen utan bakplåtspapper. 

  • Anti-glid och non-stick egenskaper.
  • Värmebeständig upp till 260 °C.
  • Skyddar bänkskivan.
  • Tål maskindisk.

Skötselråd: 
Diska bakmattan antingen för hand med varmt vatten och diskmedel eller i diskmaskin. Skrapa eller skrubba inte bakmattan med hårda eller vassa föremål. Undvik direkt kontakt med lågor och värmeelement. Kan med tiden bli lite missfärgad men det påverkar inte funktionen.

Mått: 30 x 40 cm

Material:
Silikon

Tillverkad i Europa. 

ecoLiving skapar högkvalitativa zero waste-produkter som är plastfria och hållbart producerade. ecoLivings verksamhet är koldioxidneutral och de samarbetar med Carbon Footprint för att finansiera organisationer som arbetar för att få bort koldioxid ur atmosfären. ecoLiving planterar också träd genom Eden Reforestation Project, en organisation som driver återplanteringsprojekt runt om i världen för att bekämpa både fattigdom och klimatförändringar.