Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Avfallshantering / Nedbrytbar plast / BioBag Nedbrytbar Avfallssäck Special - 35 L, 25-pack

BioBag Special är ännu starkare påsar för till exempel storkök, cateringbranchen eller större sopbehållare i hemmet. Fungerar även bra som latrinpåse. Denna modell med stjärnsvets rymmer 35 liter och levereras i 25-pack. Certifierat komposterbar enligt den europeiska standarden EN 13432, vilket innebär att säcken är biologiskt nedbrytbar i en industriell kompostering.

Mått:
Bredd: 58 cm
Längd: 77 cm
Diameter: 36 cm

Material:
Mater-Bi bioplast (mix av stärkelse (potatis, majs eller annan stärkelse), mix av vegetabilisk olja (solrosolja, raps och tistlar) och en komposterbar polyester).

BioBag utvecklar och producerar en rad olika påsar i den nedbrytbara stärkelseplasten Mater-Bi som bryts ned helt i en kompost på 10-45 dagar. Allt från hundpåsar och fritidstoaletter till vanliga avfallspåsar! Samtliga BioBags produkter uppfyller kraven för den europeiska normen EN-13432 inom komposterbara produkter.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!