Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Isolerad Ögelkork till TKWide-flaskor

Klean Kanteen TKWide Insulated Wide Loop Cap är en läckagesäker ögelkork som passar alla flaskor från Klean Kanteens TKWide-serie. Wide Loop Cap ökar den termiska prestandan hos din TKWide-flaska tack vare korkens vakuumisolerade kärna i rostfritt stål och dubbla tätningslister i silikon. Korken skapar en helt rostfri interiör i din flaska så att drycken aldrig vidrör något annat än livsmedelsklassat rostfritt stål. Den rostfria öglan gör din TKWide-flaska enkel att fästa på en väska eller bära med i handen.

  • Vakuumisolerad.
  • Tålig och läckagesäker.
  • Skapar en helt rostfri interiör.
  • Praktisk ögla för enkel fastsättning.
  • Enkel att rengöra.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Mått:
Höjd: 50,8 mm
Diameter: 76,2 mm
Vikt: 124,6 g

OBS! Endast kompatibel med Klean Kanteens TKWide-flaskor.

Material:
Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet, polypropylen/PP #5 och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.