Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Isolerad Ögelkork till TKWide-flaskor

Klean Kanteen TKWide Insulated Wide Loop Cap är en läckagesäker ögelkork som passar alla flaskor från Klean Kanteens TKWide-serie. Wide Loop Cap ökar den termiska prestandan hos din TKWide-flaska tack vare korkens vakuumisolerade kärna i rostfritt stål och dubbla tätningslister i silikon. Korken skapar en helt rostfri interiör i din flaska så att drycken aldrig vidrör något annat än livsmedelsklassat rostfritt stål. Den rostfria öglan gör din TKWide-flaska enkel att fästa på en väska eller bära med i handen.

  • Vakuumisolerad.
  • Tålig och läckagesäker.
  • Skapar en helt rostfri interiör.
  • Praktisk ögla för enkel fastsättning.
  • Enkel att rengöra.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Mått:
Höjd: 50,8 mm
Diameter: 76,2 mm
Vikt: 124,6 g

OBS! Endast kompatibel med Klean Kanteens TKWide-flaskor.

Material:
Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet, polypropylen/PP #5 och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!