Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Hälsa & Träning / Alger & Grönt / Superfruit Vetegräspulver, 300 g

Vetegräs har blivit mycket populärt på senare år och finns numera i juicebarer och som ingrediens i drycker och hälsomat. Superfruits ekologiska vetegräs växer utomhus i bördig jord med rikligt  av naturligt solljus. Vattnet som bevattnar fälten är garanterat fritt från gödning och besprutningsmedel. Gräset sorteras och tvättas innan det torkas och pulvriseras. Från det att man skördar gräset till det färdiga pulvret tar det max 1 timme för att maximera näringsinnehållet. Därför får det en knallgrön färg som ett bevis på att det är fullt av klorofyll! Vetegräs innehåller också mer än 20% protein. Ge din smoothie lite sting och boosta med vetegräspulver!

Användning:

Vetegräspulver kan användas i smoothies, drycker och matlagning. Testa att smaksätta din dryck med olika ingredienser som t.ex. äpple, färska bär, ingefära och citron. Börja med att tillsätta 1 tsk vetegräs och öka sedan på mängden upp till en matsked.

Ingredienser:
Ekologiskt vetegräspulver (Triticum aestivum L).

Ursprungsland: Tyskland

Näringsdeklaration per 100 g:
 
Energi 1114 kj / 265 kcal
Fett 2,8 g
- varav mättat fett 0,8 g
Kolhydrater     18 g
- varav sockerarter 4,7 g
Fiber 50 g
Protein 17 g
Salt 0,01 g

Superfruit är nordens ledande varumärke inom superfruits, superfoods och raw foods. I Superfruits sortiment hittar du några världens mest näringsrika superfrukter och superbär samt alger, örter, frön, svampar, kryddor, grönsaker m.m. Superfruit ger dig naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet, med garanterat ursprung och utan onödiga tillsatser.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!