Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Örter / Crearome Ekologiska Blåklintsblommor, 100 g

Vackra, ekologiskt odlade blåklintsblommor som bär på fina egenskaper med sina antioxidanter och bitterämnen. Blåklintsblommorna innehåller främst bitterämnen, antocyanglykosider (antioxidanter) och garvämnen. Bitterämnena befrämjar matsmältningen genom att stimulera aptiten och olika matsmältningssafter.

Användning:

Används i teblandningar för sin fina färgs skull eller som te för sig själv. Dosera 1 msk till 3 dl kokande vatten. Låt dra i ca 5-10 minuter och drick det före varje måltid! Kan sötas med t.ex. honung. Du kan även ha dem i dina egentillverkade hudvårdsprodukter.

Ingredienser (INCI):
Centaurea yanus L (blåklintsblommor).

Ursprungsland: Kroatien

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!