Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Bunkoza Eco Bamboo Straws, 6 st + Diskborste i nylon

Bunkoza Eco Bamboo Straws är ett miljövänligt alternativ till engångssugrör i plast. Dessa återanvändbara sugrör är handtillverkade av hållbart skördad bambu och har en jämn finish utan "knölar". Med den medföljande sugrörsborsten av metall och nylon kan du enkelt rengöra sugrören. Glöm inte att torka av dem ordentligt efteråt, så håller de längre! Bambusugrören levereras i en snygg förvaringspåse av jutefiber.

Mått:
Längd: 23 cm
Ytterdiameter: ca. 6-8 mm

Material:
Sugrör: Hållbart skördad bambu.
Sugrörsborste: Metall och nylon.
Förvaringspåse: Jutefiber.

Bunkoza är ett brittiskt varumärke med hållbarhet och miljö som huvudfokus. De erbjuder högkvalitativa, innovativa produkter i plastfria material som medför mindre miljöpåverkan på vår planet. Bunkozas samarbetar med organisationen Marine Conservation Society som är stora i Storbritannien inom välgörenhet för att stödja och upprätthålla marina miljöer för framtida generationer.

I vårt sortiment från Bunkoza hittar du snygga och plastfria sugrör i hållbart skördad bambu och livsmedelsäkert rostfritt 18/8-stål. Sugrören kommer med en sugrörsborste av metall och nylon eller sisal som gör diskningen enkel, samt en förvaringspåse av jutefiber. Alla Bunkozas sugrör tillverkas i Storbritannien och är rengjorda med en speciell ultraljudsprocess för att avlägsna eventuella föroreningar. De är kvalitetstestade och packade för hand i ett kliniskt rum för att säkerställa bra hygien.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!