Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Naglar / Nagelfilar / Lavinia Trade Nagelfil Orsasandsten

En hållbar nagelfil från Lavinia Trade som är handgjord av mer än 360 miljoner år gammal sandsten från Orsa i Dalarna. Sandstenen består av kiselbunden kvarts och de slitstarka sandkornen formar effektivt och snabbt naglarna. Tack vare sin osedvanliga täthet i slipkornen ger nagelfilen naglarna en mycket fin och jämn kant. Filen är snedslipad på ena sidan så att den tätt följer nageln. Kan även användas på torra och trasiga nagelband som blir mjuka och släta igen.

Nagelfilen levereras i ett vackert korkfodral som är perfekt att ta med i handväskan.

Skötselråd:
Sandstenen kan rengöras genom att tvättas eller skållas med vatten.

Mått: ca. 50 x 20 x 9 mm

Material:
Sandsten.

Tillverkad i Dalarna.

Lavinia Trade erbjuder miljövänliga, hudvårdande produkter som kan ersätta liknande miljöskadliga, redan befintliga produkter tillverkade av plast. Lavinia Trade’s vision är att erbjuda produkter med socialt ansvar som tillverkas enligt Fair Trade-principerna. Produkterna måste bevisas vara producerade av vuxna, under mänskliga förhållanden och till ett rimligt pris. Dessutom ska de vara av hög kvalitet, hållbara och bestå av naturliga material som inte är miljöskadliga.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!