Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / Sodasan Dusch- & Badrengöring Spray, 500 ml

Sodasan Dusch & Badrengöring är en praktisk rengöringsspray för alla ytor i badrummet såsom kakel, rostfritt stål, duschväggar av glas och plast samt sanitär utrustning och inredning av till exempel akryl. Den växtbaserade formulan med ingredienser som citronsyra och ättika tar effektivt bort smutsavlagringar, tvålrester och kalkbeläggningar utan att lämna kemikalierester och ränder efter sig. Naturlig eterisk citrongräsolja kvarlämnar en fräsch doft.

  • Bakteriedödande egenskaper.
  • Effektiv mot kalkbeläggningar och tvålrester.
  • Förpackning av 100% återvunnen PET.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fri från färgämnen, konserveringsmedel och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Skaka flaskan före användning. Spraya över ytan och låt verka cirka 1 minut. Spola av och torka torrt om det behövs med en luddfri trasa. Vid envis nedsmutsning ska proceduren upprepas och verkningstiden förlängas något.

Ingredienser:
>30% vatten, 5–15% alkohol* (etanol)*, <5% nonjontensid (sockertensid), Ättika*, Citrater, Parfym, Citral, Geraniol. * = ekologisk.

Innehåller citral som kan orsaka en allergisk reaktion.

Tillverkad i Tyskland.

Sodasan är ett varumärke från Tyskland med stort fokus på att skapa bra och användbara rengöringsprodukter utan att använda blekmedel, skadliga kemikalier, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel och tillsatser. Konceptet som Sodasan jobbar efter är enkelt men inget banbrytande och flashigt som ”vitare än vitt” då det helt enkelt inte är möjligt. Målet är att ta bort smutsen på ett smidigt sätt med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör Sodasan bland annat genom att basera sina produkter på vegetabiliska oljor från ekologiska odlingar.

Produkterna är certifierade genom NCP (Nature Care Product) som innebär att de endast får innehålla ingredienser från växt- och djurriket och absolut inte några mikroplaster, silikater, tensider eller andra miljöfarliga ämnen. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan köper enbart energi från Green Planet Energy.