Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Städredskap / Fair Zone Komposterbar Skrubbsvamp Kokosnötsfiber

En komposterbar skrubbsvamp från Fair Zone tillverkad av biologiskt nedbrytbar kokosnötsfiber. Svampen rengör lätt stekpannor, grytor och annan disk utan att repa. Den slitstarka kokosfibern är effektiv mot både, smuts, fett och ingrodda matrester. Passar också utmärkt på andra ytor i hemmet såsom badkar, dusch, handfat, spis och ugn. Till skillnad mot klassiska disksvampar med grön skrubbyta så släpper inte den här svampen ifrån sig några mikroplaster som kan hamna i våra sjöar och hav.

Skötselråd:
Skölj av väl efter användning, låt den torka och förvara på en torr plats. När svampen har gjort sitt kan den läggas på komposten.

Mått: 11 x 7,5 cm

Material:
Kokosnötsfiber.

Fair Zone tillverkar hushållsprodukter av rättvisemärkt naturgummi från FSC-certifierade skogar på Sri Lanka. Fair Zone betalar en Fairtrade-premie för varje kilo naturgummi som skördas. Gummiproducenterna, d.v.s. de småskaliga bönderna, plantagearbetarna och de som tappar gummiträden, beslutar själva hur premien skall komma till användning för att förbättra sina levnadsstandarder och arbetsvillkor. Bland annat används premien för tillgång till rent dricksvatten, för stipendier till studenter eller till finansiering av ålderspensionen.Andra köpte även...

Kanonpriser i butiken just nu!