Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor / Svampar / Maistic Naturlig Allroundtrasa, 5-pack

Traditionella viskostrasor innehåller uppemot 50% polyesterplast. Vid användning och tvättning av dessa trasor sprids mikroplastpartiklar som till slut hamnar i naturen, havsmiljön och näringskedjan. Maistics multifunktionella trasa är tillverkad av 100% naturlig viskos från träfibrer och är helt fri från mikroplast! Viskosen har en lätt skrubbande effekt, och som namnet antyder, är trasan lämplig för all slags daglig rengöring och avtorkning i hushållet. Trasan är vit med grönt tryck; färgen är AZO-fri och biobaserad.

  • Tillverkad av 100% viskos från träfibrer.
  • Passar all typ av rengöring.
  • Extra mjuk och hållbar.
  • Lätt skrubbande effekt.
  • Efterlämnar ingen mikroplast.

Skötselråd:
Kan tvättas i maskin på 60°C. Torktumling rekommenderas inte, då det förkortar trasans livslängd.

Mått: 38 x 32 cm
Kvalitet: 110 g/m2

Material:
100% viskos från träfibrer.

Tillverkad i Kina.

Plast utgör ett allt större problem för vår miljö och hälsa. Maistic vill vara en del av lösningen genom att erbjuda plastfria avfallspåsar, fryspåsar och hundpåsar tillverkade av förnyelsebara råvaror. Påsarna är ett miljövänligare alternativ till de traditionella petroleumbaserade plast- och soppåsarna som bryts ned väldigt långsamt i naturen och frigör mikroplaster. Maistics biopåsar är baserade på ekologisk majsstärkelse och är certifierat komposterbara och biologiskt nedbrytbara i enlighet med den europeiska standarden EN 13432. Maistic använder inga skadliga kemikalier som till exempel ftalater, BPA eller tungmetaller i produktionen. I sortimentet från Maistic hittar du, förutom bioplastpåsar, även andra växtbaserade och mikroplastfria produkter. Vad sägs om tandtråd av bioplast, sugrör av vetestrå eller bambu, disktrasor och kökssvampar av cellolusa, hampa eller luffa?Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!