Stäng
(Välj varumärke)
Lapuan Kankurit Maija Miljösmart DisktrasaLapuan Kankurit Maija Miljösmart DisktrasaLapuan Kankurit Maija Miljösmart DisktrasaLapuan Kankurit Maija Miljösmart DisktrasaLapuan Kankurit Maija Miljösmart DisktrasaLapuan Kankurit Maija Miljösmart Disktrasa
Lapuan Kankurit Maija Miljösmart Disktrasa

Disktrasan Maija från det finska väveriet Lapuan Kankurit är tillverkad med en innovativ blandning av tencel, tvättat europeiskt linne av ”Masters of Linen”-kvalitet och bomull av Öko-Tex-standard. Materialets egenskaper ger dig en disktrasa med bra uppsugningsförmåga, som torkar snabbt och håller mycket länge. Maija disktrasa finns i 17 färger och kommer med en ögla för upphängning.

Tvättråd:
Tvättas separat i 40-60°C i rikligt med vatten och vid låg hastighet. Använd inte sköljmedel eller blekmedel. Normal centrifugering. Sträck disktrasan när den är fuktig.

Tips!
Förbättra uppsugningsförmågan genom att tvätta disktrasan innan du börjar använda den.

Mått: 25 x 32 cm

Material:
43% tencel, 39% tvättat europeiskt linne, 18% bomull.

Tillverkad i Finland.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »