Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Disktrasor & Svampar / Lapuan Kankurit Maija Miljösmart Disktrasa

Disktrasan Maija från det finska väveriet Lapuan Kankurit är tillverkad med en innovativ blandning av tencel, tvättat europeiskt linne av ”Masters of Linen”-kvalitet och bomull av Öko-Tex-standard. Materialets egenskaper ger dig en disktrasa med bra uppsugningsförmåga, som torkar snabbt och håller mycket länge. Maija disktrasa finns i åtta färger och kommer med en ögla för upphängning.

Tvättråd:
Tvättas separat i 40-60°C i rikligt med vatten och vid låg hastighet. Använd inte sköljmedel eller blekmedel. Normal centrifugering. Sträck disktrasan när den är fuktig.

Tips!
Förbättra uppsugningsförmågan genom att tvätta disktrasan innan du börjar använda den.

Mått: 25 x 32 cm

Material:
43% tencel, 39% tvättat europeiskt linne, 18% bomull.

Tillverkad i Finland.

Det finländska familjeföretaget Lapuan Kankurit grundades 1973 och är ett av de mest ansedda Jacquardväverierna i Norden. Väveriet tillverkar textilier i mångsidiga färg- och mönsterurval som passar skandinaviska hem. I textilierna förenas kvalitet, hållbarhet och en stilren design. Lapuan Kankurits berömda kvalitet skapas genom samarbete. Bakom väveriets framgångssaga står kunniga designers, en yrkeskunnig personal och en tidsenlig maskinpark. Företaget använder som råmaterial i sina produkter världens bästa lingarn, som tillverkats av långfibrigt skäktat lin. Linnetextilierna som är märkta med Lapuan Kankurits produktmärke är finländska nyckelflaggsprodukter.