Stäng
(Välj varumärke)
Black + Blum Matlåda i rostfritt stål 3-i-1 - Ocean, 1 LBlack + Blum Matlåda i rostfritt stål 3-i-1 - Ocean, 1 LBlack + Blum Matlåda i rostfritt stål 3-i-1 - Ocean, 1 LBlack + Blum Matlåda i rostfritt stål 3-i-1 - Ocean, 1 LBlack + Blum Matlåda i rostfritt stål 3-i-1 - Ocean, 1 LBlack + Blum Matlåda i rostfritt stål 3-i-1 - Ocean, 1 L
Black + Blum Matlåda i rostfritt stål 3-i-1 - Ocean, 1 L

En snygg och lufttät matlåda i rostfritt 18/8-stål från Black + Blum. Den praktiska 3-i-1-funktionen innebär att du lika väl kan använda lunchlådan som ugnsform eller för att frysa in färdiga maträtter. Kommer med en tillhörande gaffel i rostfritt stål.

Sätt på locket och tryck det på plats. Se till att silikonlisten och kanten på matlådan är rena och torra innan du sätter på locket. Tryck sedan ner ventilen innan du säkrar matlådan med silikonbandet. För att öppna matlådan igen så drar du upp ventilen och lyfter på locket i ett av hörnen.

Skötselråd:
Matlådan, gaffeln och avskiljaren kan diskas i diskmaskin. Locket och silikonbandet ska diskas för hand och får inte följa med in i ugnen. Värm ej i mikrovågsugn.

Mått:
Längd: 20 cm
Bredd: 15 cm
Höjd: 6,5 cm

Volym: 1000 ml

Material:
Rostfritt 18/8-stål (#304), Silikon.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »