Stäng
(Välj varumärke)
Rowen Stillwater Vegan Wax Food Wrap Value Pack - Black Floral, 3 stRowen Stillwater Vegan Wax Food Wrap Value Pack - Black Floral, 3 stRowen Stillwater Vegan Wax Food Wrap Value Pack - Black Floral, 3 st
Rowen Stillwater Vegan Wax Food Wrap Value Pack - Black Floral, 3 st

Vegan Wax Food Wrap är ett miljövänligt alternativ till plast- och aluminiumfolie. Detta Value Pack i mönstret Black Floral innehåller tre stycken wraps i storlek Small, Medium och Large. Vegan Wax Food Wrap kan användas som ett naturligt folie för att slå in bröd, frukt, grönsaker, ost, snacks, smörgåsar och annat. Det fungerar även utmärkt för att täta en skål som exempelvis innehåller matrester, sallad eller en deg som ska jäsas. Slå in din produkt och värm duken med händerna i 5-10 sekunder, så hålls den på plats. Ska en skål täckas så lägger du på duken och använder värmen från händerna för att forma den runt kanten.

Vegan Wax Food Wrap är handgjord av bomullstyg som har behandlats med en blandning av kåda, växtbaserade oljor och vax. Till skillnad mot många andra vaxdukar innehåller denna inte bivax och passar därför även dig som är vegan. Vaxduken är lätt att rengöra och håller i 6-12 månader vid normal användning. När ditt naturliga folie behöver bytas ut kan det slängas i komposten.

  • Återanvändbar i upp till ett år.
  • Håller dina matvaror fräscha länge.
  • Komposterbar.
  • Certifierad av Viva! Vegan.
  • Plastfri förpackning.
  • Fri från bivax, palmolja och soja.

Skötselråd:
Vid behov kan du tvätta av vaxduken med ett milt diskmedel i kallt till ljummet vatten (varmt vatten förstör beläggningen). Låt lufttorka eller torka av med en handduk. Förvara din Vegan Wax Food Wrap på ett ställe där det inte blir för varmt, till exempel i kökslådan. Undvik direktkontakt med varma livsmedel, rått kött, rå fisk och kyckling. Ej lämplig för diskmaskin, mikrovågsugn eller vanlig ugn.

Mått:
Small: ca. 20 x 20 cm
Medium: ca. 25 x 25 cm
Large: ca. 30 x 30 cm

 

Material/ingredienser:
Bomull, kåda, växtbaserade oljor och vax.

OBS! Ej lämplig för dig som har tall-allergi eller relaterade allergier.

Tillverkad i England.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »