Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / Matlådor / Rowen Stillwater Vegan Wax Wrap Kit - Greens

Vegan Wax Wrap Kit från Rowen Stillwater är en perfekt present till den pyssliga veganen! Kitet kommer i en fin presentbox och innehåller allt du behöver för att göra tre stora veganska vaxdukar. När vaxdukarna är klara kan de användas som ett naturligt folie för att slå in bröd, frukt, grönsaker, ost, snacks, smörgåsar och annat. De fungerar även utmärkt för att täta en skål som exempelvis innehåller matrester, sallad eller en deg som ska jäsas. Slå in din produkt och värm duken med händerna i 5-10 sekunder, så hålls den på plats. Ska en skål täckas så lägger du på duken och använder värmen från händerna för att forma den runt kanten. Vaxdukarna är lätta att rengöra och håller i 6-12 månader vid normal användning. När ditt naturliga folie behöver bytas ut kan det slängas i komposten.

Kitet innehåller:
1 glasburk (40 ml) med vaxblandning (vegansk och sojafri)
3 spatlar i trä
3 förskurna tygbitar av bomull i olika mönster (30 x 30 cm)
1 instruktionsmanual

Allt du behöver för att göra vaxdukarna är:
- En värmesäker skål
- En vattenkokare eller kastrull för att koka vatten
- En vanlig ugn
- Något att skydda händerna med som handskar eller en tång
- En bakplåt och skyddande bakplåtspapper eller återvunnen aluminiumfolie

Skötselråd:
Vid behov kan du tvätta av vaxdukarna med ett milt diskmedel i kallt till ljummet vatten (varmt vatten förstör beläggningen). Låt lufttorka eller torka av med en handduk. Förvara dina Vegan Wax Wrap på ett ställe där det inte blir för varmt, till exempel i kökslådan. Undvik direktkontakt med varma livsmedel, rått kött, rå fisk och kyckling. Ej lämplig för diskmaskin, mikrovågsugn eller vanlig ugn.

Material/ingredienser:
Bomull, kåda, växtbaserade oljor och vax.

OBS! Ej lämplig för dig som har tall-allergi eller relaterade allergier.

Rowen Stillwater är ett varumärke från Storbritannien som har specialiserat sig på veganska vaxdukar och andra zero waste-produkter. Deras Vegan Wax Food Wrap, som består av bomullstyg, kåda samt en blandning av växtbaserade oljor och vax, kan användas som ett naturligt folie för att täcka skålar eller slå in bröd, frukt, grönsaker, ost och annat. Till skillnad mot traditionellt folie, kan Vegan Wax Food Wrap tvättas av i kallt vatten och återanvändas i upp till ett år. Vaxdukarna är 100% biologiskt nedbrytbara och kan slängas i komposten när de är förbrukade.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!