Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Ah! Table! Brödform i glas

Bakform i värmetåligt borosilikatglas som passar lika bra till brödbak som till patéer och köttfärslimpan. Det högkvalitativa, livsmedelsklassade borosilikatglaset är tillverkat av återvunnet glas och avger inte några gifter. Glaset är motståndskraftigt mot både låga och höga temperaturer från -40° C till +300° C. Bakformen kan användas i vanliga ugnar och i mikrovågsugn. Kan förvaras i kylskåp eller frys och tål maskindisk.

Skötselråd:
Diska innan första användning. Bör ej utsättas för snabba temperaturskillnader. Låt formen svalna innan den kommer i kontakt med kallt vatten/vätskor, eller innan du ställer den i frysen och vise versa. Använd ej på spisplattor.

Mått:
Längd: 28,5 cm
Bredd: 12 cm
Höjd: 7,6 cm

Material:
Borosilikatglas.

Tillverkad i EU.

Franska Ah! Table! specialiserar sig på miljövänliga och giftfria kökstillbehör, exempelvis ekologiska tygpåsar för matförvaring och redskap i rostfritt stål. Produkterna passar perfekt för dig som strävar efter ett plastfritt kök.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!