Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Ecozoi Glassformar i rostfritt stål - Platt, 6 st + Ställning

Snygg och praktisk glassform i rostfritt stål från Ecozoi – ett hållbart och miljövänligt alternativ till traditionella glassformar i plast! Med den här smidiga glassformen kan du skapa upp till sex platta rektangulära glassar. Varje glassform rymmer drygt en deciliter hemgjord glass och har en tätning av livsmedelssäkert silikon som håller locket på plats. Det rostfria stålet gör att glassen fryser snabbare än i en plastform. 30 st återanvändbara glasspinnar i bambu och 12 st silikontätningar medföljer.

  • Lätt att använda och rengöra.
  • Diskmaskinssäker och livsmedelssäker.
  • Fri från BPA, bly, ftalater och PVC.
  • Plastfri förpackning av kartong.

Användning:

Lämna ett litet utrymme på cirka 1-2 mm när du fyller formarna så att det finns utrymme för innehållet att expandera när det fryser. Sätt fast glasspinnen i locket innan du sätter lock/glasspinne på glassformen. Värm formen i handen eller under rinnande vatten en kort stund för att lösgöra glassen från formen. Det smarta locket fungerar som spillskydd och får gärna sitta kvar när man äter glassen.

OBS! Innehåller smådelar, övervaka användandet när barnen är små.

Skötselråd:
Bör diskas före första användning. Efter användning diskar du av glassformarna, antingen för hand med varmt vatten och diskmedel eller i diskmaskin. Glasspinnarna kan handdiskas och återanvändas, de kan dock färgas av färgrika livsmedel.

Mått:
Längd: 16,5 cm
Bredd: 13,97 cm
Höjd: 12,7 cm

Vikt: 900 g

 

Material:
Rostfritt 18/8-stål, bambu och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Ecozoi är ett familjeföretag från USA som erbjuder plastfria och återanvändbara produkter för hemmet. Produkterna är tillverkade av hållbara material som rostfritt stål och bambu – alla noga kontrollerade och testade. De levereras i helt plastfria och kemikaliefria förpackningar som är återvinningsbara och återanvändbara. Dessutom använder sig Ecozoi av leverantörer som använder förnybara energikällor, anställer kvinnor och betalar rättvisa löner. Ecozoi samarbetar också med olika välgörenhetsorganisationer som arbetar med att bygga upp återvinningsnätverk i världens största städer, återplantering av skog och restaurering av korallrev.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!