Stäng
(Välj varumärke)
Qwetch Rostfri Flaska i borstat stålQwetch Rostfri Flaska i borstat stålQwetch Rostfri Flaska i borstat stålQwetch Rostfri Flaska i borstat stålQwetch Rostfri Flaska i borstat stål
Qwetch Rostfri Flaska i borstat stål

En plastfri vattenflaska tillverkad av rostfritt 18/8-stål med snygg borstad finish. Rostfritt stål är ett helt giftfritt material och är därför ett bra miljövänligt alternativ till plast- och aluminiumflaskor. Flaskan kommer med en läckagesäker kork av rostfritt stål med silikontätning på insidan. Endast det rostfria stålet kommer i kontakt med vätskan i flaskan. Korken har ett handtag så att du lätt kan bära med dig flaskan eller hänga på ryggsäcken.

  • Finns i två storlekar.
  • Passar kalla drycker.
  • Läckagesäker kork.
  • Ger varken ifrån sig eller drar åt sig smaker.
  • Fri från BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:

Handdiska flaskan med varmt vatten och ett milt diskmedel. Det går även att rengöra flaskan med en tesked bikarbonat och varmt vatten. Förvara ej flaskan i frysen, och värm den inte i mikrovågsugn eller vanlig ugn. Den bör ej fyllas med kolsyrade drycker.

500 ml:

Höjd: 18,5 cm

Diameter: 7 cm

Vikt: 155 g

1000 ml:

Höjd: 26,5 cm

Diameter: 7,5 cm

Vikt: 240 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål. Korken har en tätningsring i silikon.

Ansvarsfullt producerad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »