Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - MediumKeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - MediumKeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - MediumKeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - Medium
KeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - Medium

KeepJars ekologiska och återanvändbara nätpåse är perfekt att ta med när du ska handla frukt och grönsaker för att minska användningen av engångsplastpåsar. Fördelen med en nätpåse jämfört med en påse i vanlig bomull är att nätpåsen expanderar med innehållet och du får därmed plats med mer frukt och grönt. Nätpåsar är också lättare och tar mindre plats, vilket många tycker är viktigt då man ofta bär med sig dessa påsar i sin vardag i väskan eller ryggsäcken, redo för hållbar vardagsshopping.

För dig som självscannar är den vävda etiketten designad så att det finns plats för prislappen. Fäster du den direkt på nätpåsen finns det risk att den ramlar av. KeepJar undviker polyesteretiketter och deras nätpåse släpper inte ifrån sig mikroplastpartiklar i tvätt.

KeepJars nätpåsar (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Tvättråd:

Maskintvätt på låga temperaturer. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: 24 x 30 cm

Vikt: 23 g

Volym: 5 liter

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgning.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »