Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Tygpåsar / Nätpåsar / KeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - Medium

KeepJars ekologiska och återanvändbara nätpåse är perfekt att ta med när du ska handla frukt och grönsaker för att minska användningen av engångsplastpåsar. Fördelen med en nätpåse jämfört med en påse i vanlig bomull är att nätpåsen expanderar med innehållet och du får därmed plats med mer frukt och grönt. Nätpåsar är också lättare och tar mindre plats, vilket många tycker är viktigt då man ofta bär med sig dessa påsar i sin vardag i väskan eller ryggsäcken, redo för hållbar vardagsshopping.

För dig som självscannar är den vävda etiketten designad så att det finns plats för prislappen. Fäster du den direkt på nätpåsen finns det risk att den ramlar av. KeepJar undviker polyesteretiketter och deras nätpåse släpper inte ifrån sig mikroplastpartiklar i tvätt.

KeepJars nätpåsar (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Tvättråd:
Maskintvätt på låga temperaturer. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: 24 x 30 cm
Vikt: 23 g
Volym: 5 liter

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgning.

Ansvarsfullt producerad i Indien.

KeepJar är ett svenskt så kallat "zero waste"-varumärke som gör återbruk smart och prisvärt. Med KeepJars nätpåsar och nätkassar i ekologisk bomull kan du skippa de onödiga plastpåsarna i matbutiken. Tillverkning och färgning av KeepJars textilprodukter sker hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen. Omfattande kontroller görs av oberoende certifieringsorgan, som övervakar och testar alla stegen utav produktionskedjan – den ekologiska bomullen, spinneri, färgning och importen kontrolleras. Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!