Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - SmallKeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - SmallKeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - SmallKeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - Small
KeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - Small

KeepJars återanvändbara nätpåse i 100% ekologisk obehandlad bomull är ett miljövänligt alternativ till plastpåsen. Denna nätpåse i storlek Small rymmer 3-4 lökar. Perfekt att ta med när du ska handla en mindre mängd frukt och grönsaker i mataffären. Även utmärkt som utflyktspåse till skolan, jobbet eller förskolan. Helt enkelt en nätpåse du använder istället för de plastpåsar på rulle som de flesta har i skafferiet. Nätpåsen kommer med en dragsko som håller innehållet på plats. Den är också försedd med etikett i bomull istället för polyester (polyesteretiketter läcker mikroplast i tvätt, som läcker ut i haven).

KeepJars nätpåsar tillverkas i Indien av GOTS-certifierad bomull. Produktionspartnern driver ett flertal sociala projekt och fabriken följer lokala arbetsmiljölagar (tillgång till toalett, inga arbetare under 18 år, rätt till semester etc.). Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet.

Tvättråd:
Maskintvätt i 30 grader. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: ca. 14 x 18 cm
Volym: 2 L / 2 kg
Vikt: 12 g

Material:
100% ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »