Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Handdisk / KaliFlower Organics Miljövänlig Hushållstvål, 125 g

Compact Cleansing Cube från KaliFlower Organics är en miljövänlig hushållstvål för handdisk, städning och tvätt. Mirakelkuben är gjord av en enda ingrediens - förtvålad kokosolja! En perfekt flerfunktionsprodukt för att minimera kemikalier och plastflaskor i ditt hem. Du slipper också onödiga transporter av vatten. En enda kub ersätter upp till tre flaskor disk- eller tvättmedel!

Denna tvål skiljer sig från andra genom att den saknar den återfettning som tvålar för hudvård har. Det betyder att den inte lämnar en fet hinna på ytan när du diskar eller städar. KaliFlower har valt att göra kokoskuben parfymfri för att passa så många hem och miljöer som möjligt. Det doftar bara riktigt rent! Kuben kommer med en dubbelsidig etikett i brun kraftpapp.

Compact Cleansing Cube är en trevlig present till din jordkloka vän, exempelvis som ett kit med en loofasvamp eller en fin träborste!

  • Zero waste och vegansk.
  • Handgjord i Värmland.
  • Passar till handdisk, städ och tvätt.
  • Lämnar ingen fet hinna på ytan.
  • Utan tillsatt doft.

Användning:

Handdisk:
Gnugga en svamp eller borste på ytan av kuben för att arbeta upp lite skum. Skölj med vatten eller torka av den rengjorda ytan med en fuktig trasa. Du kan också placera kuben i diskbaljan och lämna den där medan du diskar. Du kan också riva cirka en matsked tvål och sprida i det varma vattnet. Använd ej i diskmaskinen.

Tvätt:
Riv cirka en matsked tvål och placera flagorna i en liten tygpåse, till exempel Malin i Ratans skrubbpåse för tvålrester. Placera tygpåsen inne i trumman. Denna kub är också en utmärkt fläckborttagare!

Skötselråd:
Förvara kuben på en loofasvamp eller annat luftigt underlag.

Mått: 5 x 5 cm

OBS! Denna tvål är inte en hudvårdsprodukt och kan kännas lite torr på huden. Precis som med annat rengöringsmedel/diskmedel kanske du vill använda diskhandskar om du är känslig.

Ingredienser (INCI):
Sodium cocoate (förtvålad kokosolja), Aqua (water).

KaliFlower Organics är ett svenskt varumärke som skapar naturlig och ekologisk kroppsvård med inspiration från den botaniska världen. I sortimentet hittar du bland annat handgjorda tvålar, läppcerat, salvor och schampon baserade på växter, örter och blommor. Produkterna innehåller inga onödiga tillsatser såsom citronsyra, parabener, paraffin, silikoner, SLS samt syntetiska doft- och färgämnen. De naturliga tillsatser KaliFlower Organics istället jobbar med är exempelvis olika kosmetiska leror, alger, extrakt från rot eller bark och äkta eteriska oljor. All tillverkning sker i KaliFlower Organics egen verkstad i Värmland.