Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Flaskor / Termosar / Qwetch Isolerad Rostfri Flaska med teinsats, 300 ml

En isolerad rostfri flaska som är perfekt för varma eller kalla drycker när du är på språng! Flaskan är utrustad med två olika löstagbara filter som kan användas för antingen löste och örter eller en bit frukt om du vill ha smaksatt vatten. Den rymmer 300 ml och håller drickat varmt upp till 5 timmar eller kallt upp till 7 timmar.

Flaskan är tillverkad med två lager rostfritt stål (18/8) och har en snygg borstad finish på utsidan. Locket är läckagesäkert och tillverkat av rostfritt stål (18/8) med silikontätning och insida av BPA-fri polypropylen (PP 5). Endast det rostfria stålet kommer i kontakt med vätskan i flaskan.

  • Dubbla väggar av rostfritt stål (18/8).
  • Läckagesäkert lock med silikontätning.
  • Motståndskraftig mot korrosion och stötar.
  • Ingen invändig beläggning.
  • Ger varken ifrån sig eller drar åt sig smaker.
  • Fri från BPA, ftalater och bly.

Mått:
Höjd: 18 cm
Diameter: 6,5 cm (5.5 cm inre dia.)
Vikt: 300 g

Material:
Rostfritt stål (18/8). Locket har en silikontätning och insida av polypropylen (PP 5).Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!