Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Reflect Isolerad Vattenflaska - Mirrored Stainless, 592 ml

Insulated Reflect Mirrored Stainless från Klean Kanteen är en miljövänlig vattenflaska utformad i tre enkla material; hållbart skördad bambu, livsmedelsklassad silikon och rostfritt stål med spegelblank finish. Den är vacker i sin enkelhet och genomtänkt i sin design, vad du inte ser är lika viktigt som vad du får; ingen färg, ingen plast, inga gifter.

Flaskan har tätslutande lock och dubbla vakuumisolerade väggar som håller dina drycker kalla i upp till 24 timmar. Lägg några isbitar i flaskan så håller den dina drycker kalla i upp till 40 timmar! Korken är formad från ett enda stycke av rostfritt stål och är mycket stark. Den rostfria öglan är gedigen och sitter stadigt, vilket ger en händig fastsättningspunkt. Bambun ger en vacker finish. Logotypen är lasergraverad på flaskan, vilket ersätter färg. Inget som kan skrapas eller nötas bort.

  • Ingen BPA, ftalater, bly eller andra gifter.
  • Stor öppning för enkel påfyllning och hällning.
  • Tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål.
  • Elektropolerad interiör som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.
  • Rundade hörn är lätta att rengöra, inga skarpa vinklar där smuts eller bakterier kan fastna.
  • Tål maskindisk (bambukorken bör handdiskas).

Mått:
Höjd: 263,5 mm
Bredd: 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 368,5 g

OBS! Rekommenderas ej för väldigt varma drycker eftersom korken är gjord av både stål och bambu.

Material:
Flaska: Rostfritt 18/8-stål godkänt för livsmedel.
Kork: Hållbart skördad bambu, rostfritt 18/8-stål och silikon, båda livsmedelsklassade.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Tillbehör till Klean Kanteen Reflect Isolerad Vattenflaska - Mirrored Stainless, 592 ml

Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!