Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Wide Rostfri Ögelkork

Klean Kanteen Wide Loop Cap är en läckagesäker ögelkork med insida av 100% rostfritt 18/8-stål. Perfekt för dig som vill vara säker på att innehållet aldrig vidrör något annat än livsmedelsklassat rostfritt stål! Wide Loop Cap är kompatibel med Klean Kanteens Wide-serie. Korken har en ögla som gör det lätt att hänga upp din flaska eller bära den bekvämt i handen. Fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter.

Skötselråd:
Säker att köras i diskmaskinen.

Mått:
Höjd: 50,8 mm
Bredd: 66,7 mm
Vikt: 45,4 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål godkänt för livsmedel, Polypropylen/PP #5, Silikon.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.